Βρες εργασία στο εξωτερικό

 

 

Έχουμε συγκεντρώσει τις δημοφιλέστερες μηχανές αναζήτησης εργασίας για να ψάξεις για δουλειά σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Χρειάζεσαι βοήθεια με την ετοιμασία του βιογραφικού σου και του cover letter στα Αγγλικά; Μπορούμε να σε βοηθήσουμε ετοιμάζοντας το CV και το Cover Letter στα πρότυπα του εξωτερικού για να ξεκινήσεις την αναζήτησή σου με επιτυχία!

Μάθε περισσότερα CV Excellence Αναζήτηση Εργασίας

 

Για όλες τις χώρες

Monster.com

Μια από τις δημοφιλέστερες μηχανές αναζήτησης παγκοσμίως, το Monster, σου δίνει τη δυνατότητα να ψάξεις δουλειά στο αντικείμενο που σε ενδιαφέρει σε όλες τις χώρες του κόσμου. Μπορείς να διαλέξεις τη γεωγραφική περιοχή που σε ενδιαφέρει, τη θέση και να «ανεβάσεις» το βιογραφικό σου, δίνοντας δυνατότητα πρόσβασης σε εργοδότες που ψάχνουν υποψηφίους με τα δικά σου προσόντα.

Careerbuilder.com

Όπως και το Monster, έτσι και το Careerbuilder σου δίνει τη δυνατότητα να ψάξεις για θέσεις εργασίας είτε στην Αμερική, είτε σε κάποια άλλη χώρα μέσω του International Jobs, όπου διαλέγεις τη χώρα που σε ενδιαφέρει. Μπορείς να ψάξεις για θέση πλήρους ή μερικής απασχόλησης ή για πρακτική άσκηση σε όποιο αντικείμενο σε ενδιαφέρει. Δημιουργώντας ένα λογαριασμό στο website και ανεβάζοντας το βιογραφικό σου, δίνεις τη δυνατότητα στις εταιρίες που αναζητούν  ένα άτομο με τα δικά σου προσόντα να δουν το βιογραφικό σου και να επικοινωνήσουν μαζί σου.

Indeed.com

Με 50 εκατομμύρια επισκέπτες και 1 δισεκατομμύριο άτομα που αναζητούν εργασία το μήνα, το Indeed είναι ίσως το πιο δημοφιλές website αναζήτησης εργασίας.  Σε αντίθεση με τα άλλα websites, στο Indeed δε δημοσιεύονται απευθείας αγγελίες εργασίας από εργοδότες. Αυτό που κάνει η ιστοσελίδα είναι να ψάχνει για εσένα, ανάλογα με τη θέση και τον τόπο εργασίας, όλες τις αγγελίες που έχουν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο, από διάφορες πηγές και να παρουσιάζει μια λίστα αποτελεσμάτων.

Το Indeed.com αναζητά θέσεις εργασίας στις Η.Π.Α. Για την Ελλάδα μπορείς να μπεις στο http://gr.indeed.com ενώ για άλλες χώρες, αν πληκτρολογήσεις στα Αγγλικά τη χώρα, σου επισημαίνει το αντίστοιχο website της χώρας που σε ενδιαφέρει να βρεις εργασία.

LinkedIn.com

To LinkedIn προσφέρει πρόσβαση σε θέσεις εργασίας και ταυτόχρονα επαγγελματική δικτύωση. Φτιάχνοντας το προφίλ σου μπορείς να μάθεις για κάποια θέση εργασίας από κάποιον φίλο ή γνωστό πριν καν στείλεις το βιογραφικό σου.

Simplyhired.com

Όπως και το Indeed, έτσι και το Simplyhired αναζητά για σένα θέσεις σχετικές με το αντικείμενο που έχεις δηλώσει στην αναζήτηση, από διάφορες πηγές, όπως εταιρικά websites, εφημερίδες, μηχανές αναζήτησης, κρατικούς φορείς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Μπορείς επίσης να διαλέξεις κατηγορία επαγγελμάτων και γεωγραφική περιοχή.

Englishlanguagejobs.com

Αν δε γνωρίζεις κάποια άλλη ξένη γλώσσα εκτός από Αγγλικά, ωστόσο ενδιαφέρεσαι να βρεις μια εργασία σε κάποια μη αγγλόφωνη ευρωπαϊκή χώρα, σε αυτό το  website μπορείς να κάνεις αναζήτηση ανά Ευρωπαϊκή χώρα, βρίσκοντας θέσεις εργασίας για αγγλόφωνους υποψηφίους.

μετάβαση στην κορυφή

Για Η.Π.Α

Hotjobs.com

To Yahoo Hot Jobs δημοσιεύει αγγελίες Αμερικανικών εταιριών. Μπορείς να «ανεβάσεις» το βιογραφικό σου και να αναζητήσεις αγγελίες με βάση τη θέση και τη γεωγραφική περιοχή.

CollegeRecruiter.com

Το website δίνει τη δυνατότητα σε φοιτητές και απόφοιτους να αναζητήσουν εργασία ή πρακτική άσκηση ανάλογη του αντικειμένου των σπουδών τους.

Dice.com

To Dice δημοσιεύει θέσεις εργασίας σχετικές με την τεχνολογία. Ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρίες τεχνολογίας όπως η Google, η Microsoft και η HP αναζητούν εξειδικευμένους υποψήφιους μέσω του Dice. Παρόλα αυτά, ο μεγαλύτερος αριθμός αγγελιών αφορά θέσεις στις Η.Π.Α. Αν ψάχνεις σε κάποια άλλη χώρα, οι διαθέσιμες θέσεις που θα βρεις θα είναι πολύ λιγότερες.

USA.gov

Αν ενδιαφέρεσαι για εργασία στις Η.Π.Α.,  το USA.gov σου δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσεις εργασία σε κρατικούς φορείς της χώρας.

Mediabistro

To Mediabistro δημοσιεύει αγγελίες για συγκεκριμένα επαγγέλματα, όπως media, διαφήμιση, δημόσιες σχέσεις, design και παραγωγή, για κλάδους που σχετίζονται με την τηλεόραση, τον Τύπο, το ραδιόφωνο και τα περιοδικά.

μετάβαση στην κορυφή

Για Αγγλία

Ορισμένα από τα δημοφιλέστερα websites αναζήτησης εργασίας στην Αγγλία είναι τα ακόλουθα:

CV-Library.co.uk

Αν ψάχνεις θέσεις εργασίας στη Μεγάλη Βρετανία, η CV-Library έχει πάνω από 70,000 διαθέσιμες θέσεις σε 70 τομείς εργασίας. Χρησιμοποίησε το εργαλείο «γρήγορης αναζήτησης» της CV-Library's, καταχώρησε σήμερα το CV σου και κάνε αίτηση σε χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Jobserve.com

Reed.co.uk

Jobs.guardian.co.uk

Jobsearch.co.uk

Totaljobs.com

PlanetRecruit.co.uk

Londonjobs.co.uk

Jobs.ac.uk

Multilingualvacancies.com

Milkround.com

Prospects.ac.uk

μετάβαση στην κορυφή