ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

 

 


Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά στην Ευρώπη και στην Αμερική

Δες τιμές

 

 Πληροφορίες / Συμβουλές για σπουδές (Bachelor, Master, PhD)

Σε συνάντηση με τη σύμβουλο μπορείτε να συζητήσετε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί σχετικά με την επιλογή σπουδών, να λάβεις χρήσιμες πληροφορίες για πανεπιστήμια του εξωτερικού και εξειδικευμένα προαπαιτούμενα (όπως ειδικά τεστ), καθώς και πρακτικές συμβουλές για την ετοιμασία απαραίτητων δικαιολογητικών και έγγραφων, όπως βιογραφικό σημείωμα, personal statement και άλλα

Αναζήτηση/ επιλογή πανεπιστημίων του εξωτερικού

Η συμβουλευτική περιλαμβάνει την έρευνα και επιλογή των καταλληλότερων για σένα πανεπιστημίων, είτε πρόκειται για πανεπιστήμια στην Αγγλία, είτε σε άλλες χώρες της Ευρώπης και στην Αμερική.

μετάβαση στην κορυφή

Βιογραφικό Σημείωμα στα Αγγλικά

Το βιογραφικό στα αγγλικά ετοιμάζεται "στα μέτρα σου" ανάλογα με τα σημεία που θέλουμε να τονίσουμε περισσότερο και δε βασίζεται σε κάποια συγκεκριμένη φόρμα που είναι ίδια για όλους. Η ετοιμασία του περιεχομένου γίνεται πάντα μετά από συζήτηση σε συνάντηση ή εξ'αποστάσεως, ώστε να γίνουν πρώτα κάποιες διερευνητικές ερωτήσεις που θα βοηθήσουν ώστε να φτιάξουμε ένα τέλειο περιεχόμενο.

μετάβαση στην κορυφή

Personal Statement/Motivation Letter/Essay

Το κείμενο αυτό που άλλοτε είναι ένα personal statement, ή motivation letter ή μια έκθεση, συμβάλλει καθοριστικά στην επιλογή σου, καθώς μπορεί να υπάρχουν εκατοντάδες άλλοι υποψήφιοι με παρόμοιες σπουδές και βαθμούς. Τοι κείμενο που ετοιμάζεται είναι μοναδικό για τον καθένα συνδυάζοντας προσεκτικά τις ικανότητες και εμπειρίες με τις απαιτήσεις του πανεπιστημίου, ώστε να πείσουμε για τις δυνατότητές σου.

μετάβαση στην κορυφή

Συστατική επιστολή

Πολλά πανεπιστήμια ζητούν τη γνώμη που έχουν σχηματίσει για σένα καθηγητές (academic reference), εργοδότες (professional reference) ή άτομα από το περιβάλλον σου (personal reference).

Μπορούμε να βοηθήσουμε στην προετοιμασία των συστατικών επιστολών σε συνεργασία με τα άτομα που εσύ θα μας υποδείξεις.

μετάβαση στην κορυφή

Συμπλήρωση των αιτήσεων για Bachelor και Master

Όλα τα πανεπιστήμια του εξωτερικού έχουν μέσα στην ιστοσελίδα τους μια αίτηση που πρέπει να συμπληρώσεις και να στείλεις είτε ηλεκτρονικά είτε ταχυδρομικά. Η αίτηση αυτή μπορεί να περιλαμβάνει πρόσθετες ερωτήσεις σχετικά με τις γνώσεις σου, το λόγο που επιλέγεις το συγκεκριμένο αντικείμενο σπουδών και άλλες προσωπικές πληροφορίες.

 

Αιτήσεις για Bachelor στη Μεγαλη Βρετανια (αιτήσεις UCAS)

Αν ενδιαφέρεσαι για προπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία ή στη Σκωτία, μπορούμε να αναζητήσουμε και να προτείνουμε τα καταλληλότερα για σένα πανεπιστήμια που δέχονται Απολυτήριο Λυκείου και να σε βοηθήσουμε με τη διαδικασία αίτησης. Η αίτηση αποστέλλεται ηλεκτρονικά μέσω του επίσημου Βρετανικού φορέα UCAS, με καταληκτική ημερομηνία την 15 Ιανουαρίου (εκτός από σπουδές στην Ιατρική, Οδοντιατρική και Κτηνιατρική, με καταληκτική ημερομηνία 15 Οκτωβρίου του προηγούμενου έτους).

μετάβαση στην κορυφή

 

Ιδιαίτερα μαθήματα για εξετάσεις IELTS

 Όλο το υλικό προετοιμασίας για τις εξετάσεις παρέχεται από εμάς.Παραδίδουμε ιδιαίτερα μαθήματα είτε στο χώρο μας είτε στο δικό σου και ο αριθμός τους εξαρτάται από το επίπεδό σου και το score που ζητά το πανεπιστήμιό σου για να γίνεις δεκτός.

Προσοχή: Το Proficiency του Cambridge είναι αποδεκτό μόνο αν το έχεις πάρει μέσα στα τελευταία δύο χρόνια. Το Proficiency του Michigan σπανίως γίνεται δεκτό.

μετάβαση στην κορυφή

Προετοιμασία για συνέντευξη με τα πανεπιστήμια

Κάποια πανεπιστήμια, πριν την τελική επιλογή ζητούν συνέντευξη με τον σπουδαστή για να διαπιστώσουν από κοντά τις γνώσεις και τις ικανότητές του. Μπορούμε να σε βοηθήσουμε με την ετοιμασία σου κάνοντας μια προσομοίωση συνέντευξης διάρκειας περίπου 1,5 ώρας. Η ετοιμασία γίνεται σε συνάντηση ή εξ΄αποστάσεως μέσω skype. Κατά τη διάρκεια συζητάμε στα Αγγλικά τις πιο "κρίσιμες" ερωτήσεις σαν "role-playing", ενώ εσύ μπορείς να κρατάς σημειώσεις με τα σημεία που θέλεις να προσέξεις.

μετάβαση στην κορυφή

 

 

Σπουδές στις Η.Π.Α.
USA flag

Σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία
1399733129482

Σπουδές σε Ευρωπαϊκές χώρες
it photo 121741 "