Άννα Ντούμα

Anna NtoumaΗ Άννα Ντούμα είναι Επαγγελματικός Σύμβουλος και Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού της CV Excellence.

Σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το 2008 ολοκλήρωσε τις Mεταπτυχιακές της Σπουδές στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στην Αμερική.

Παράλληλα με τις σπουδές της στο Pace University της Νέας Υόρκης, απέκτησε την πρώτη της εργασιακή εμπειρία στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του MTV Networks και συγκεκριμένα στο Tμήμα Εκπαίδευσης εργαζομένων που ενδιαφέρονται για σπουδές σε πανεπιστήμια της Αμερικής.

Στη συνέχεια, επέστρεψε στην Ελλάδα και ασχολήθηκε με την Αξιολόγηση και Επιλογή Προσωπικού. Έχοντας αποκτήσει εξειδικευμένη εμπειρία στα διαφορετικά στάδια αξιολόγησης υποψηφίων, δημιούργησε τη CV Excellence, η οποία βοηθά ανθρώπους κάθε ηλικίας στην αναζήτηση εργασίας ή σπουδών, καθώς και στο σχεδιασμό της σταδιοδρομίας τους μέσω της Επαγγελματικής Συμβουλευτικής και του Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Τον Ιούνιο του 2016 έλαβε πιστοποίηση του προγράμματος "Επαγγελματική Αξιολόγηση και Προσανατολισμός" του Πανεπιστημίου Αθηνών (Κέντρο Έρευνας και Αξιολόγησης στην Επαγγελματική Συμβουλευτική).

Αντικείμενο της δουλειάς της είναι η προετοιμασία ανθρώπων για την εύρεση εργασίας ή σπουδών,  η συζήτηση και επίλυση θεμάτων επαγγελματικής σταδιοδρομίας μέσω της Επαγγελματικής Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού αλλά και η συνεργασία με Ελληνικές επιχειρήσεις στο κομμάτι της αναζήτησης και επιλογής νέων ατόμων (Human Resources).

Συμμετέχει ως εισηγήτρια σε ημερίδες και σεμινάρια για θέματα εργασίας και σπουδών (Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Δήμος Παπάγου – Χολαργού, κ.α.)

Στον ελεύθερό της χρόνο γράφει άρθρα με κύριο θέμα τις επαγγελματικές συμβουλές ή συμβουλές σπουδών στο blog της CV Excellence (http://www.cvexcellence.gr/index.php/blog). Στο παρελθόν έχει γράψει κείμενα ως guest blogger  σε άλλα websites, όπως στο Πρώτο Θέμα (www.protothema.gr) και στο website “all 4 mama” (www.all4mama.gr) που απευθύνεται σε μητέρες κάθε ηλικίας. 

LinkedIn Profile: Anna Ntouma

 

 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Επαγγελματική Εμπειρία

 

Επαγγελματικός Σύμβουλος | Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού

CV Excellence, Αθήνα

Ετοιμασία βιογραφικού σημειώματος, προετοιμασία για interview και επαγγελματική συμβουλευτική για την αναζήτηση εργασίας. Καθοδήγηση κατά τη διαδικασία αιτήσεων για σπουδές στην Ευρώπη ή στην Αμερική. Επαγγελματικός προσανατολισμός και αξιολόγηση ικανοτήτων και ταλέντων με τη χορήγηση τεστ. Ατομικές συνεδρίες Επαγγελματικής Συμβουλευτικής για τη συζήτηση θεμάτων σταδιοδρομίας. Οργάνωση, εφαρμογή και παρακολούθηση ολόκληρης της διαδικασίας αξιολόγησης και επιλογής προσωπικού σε Ελληνικές εταιρίες.

   

Recruiter

Πλαίσιο Computers, Αθήνα

Αξιολόγηση βιογραφικών, διεξαγωγή τηλεφωνικών και προσωπικών interviews. Έλεγχος συστάσεων από εργοδότη και σύνταξη αγγελιών εργασίας για δημοσίευση. Συμμετοχή στην ετησία αξιολόγηση προσωπικού και στη μηνιαία αξιολόγηση των καταστημάτων με τον υπολογισμό των μηνιαίων bonus. Οργάνωση events για τους εργαζόμενους και έκδοση του μηνιαίου περιοδικού για την εσωτερική επικοινωνία.

   

Human Resources Trainee

MTV Networks, Νέα Υόρκη

Υποστήριξη τμήματος Εκπαίδευσης για σπουδές εργαζομένων σε πανεπιστήμια. Καθημερινή επικοινωνία με εργαζόμενους από όλο τον οργανισμό για την ενημέρωση και καθοδήγηση σχετικά με το πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής. Έλεγχος αιτήσεων συμμετοχής και απαιτούμενων δικαιολογητικών. Ανανέωση βάσης δεδομένων και αρχειοθέτηση.

Εκπαίδευση

 

Πιστοποίηση στην Επαγγελματική Αξιολόγηση και Προσανατολισμό

Πανεπιστήμιο Αθηνών-Κ.Ε.Α.Ε.Σ.

 Ανθρώπινο Δυναμικό, Μεταπτυχιακό (MS Human Resources)

Pace University, Νέα Υόρκη

Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων,Πτυχίο

Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Ομιλίες/Αρθρογραφία

 

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Δήμος Παπάγου-Χολαργού

Blogger – CV Excellence Blog

Αρθρογράφος – all4mamma.gr | protothema.gr