Ειπαν για εμας: Εργασια

Αλέξανδρος - Banking Services Expert

"Είχα ετοιμάσει μόνος μου το βιογραφικό μου και το είχα στείλει σε μια αγγελία τράπεζας του εξωτερικού. Αφού πέρασε ένας μήνας περίπου χωρίς να έχω κάποια ενημέρωση, αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια από τη CV Excellence την οποία μου είχε συστήσει μια φίλη μου. Η Άννα έφτιαξε από την αρχή το βιογραφικό μου στα Αγγλικά και το cover letter. Αφού ξαναέστειλα για την ίδια αγγελία, μετά από λίγες μέρες με κάλεσαν σε συνέντευξη! Ζήτησα από την Άννα να με προετοιμάσει και για τη συνέντευξη στα Αγγλικά. Τελικά μετά από 2 interviews και μια εβδομάδα αξιολόγησης επιλέχθηκα ανάμεσα σε 2.000 υποψήφιους.  Έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Είχαμε επικοινωνία σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και με βοήθησε πολύ."

Νικολέτα - R&D Analyst

"Βρήκα μέσω αγγελίας στο LinkedIn μια θέση Αναλυτή σε τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης σε πολυεθνική στην Αθήνα. Ήθελα πάρα πολύ να κάνω αίτηση για αυτή τη θέση. Ζήτησα τη βοήθεια της Άννας και ετοιμάσαμε το βιογραφικό μου στα Αγγλικά και το προφίλ μου το LinkedIn. Πήγε πάρα πολύ καλά η αίτησή μου. Με κάλεσαν σε συνέντευξη και τελικά επιλέχτηκα από 600 υποψήφιους."

Ιάσονας– Product Manager

Με την Άννα γνωριστήκαμε πριν τέσσερα χρόνια όταν με βοήθησε με τις αιτήσεις μου για master. Πρόσφατα ζήτησα ξανά τη βοήθειά της, αλλά αυτή τη φορά είχα ανάγκη από συμβουλευτική γιατί τα πράγματα στη δουλειά που ήμουν ήταν πολύ άσχημα και δεν μπορούσα να αποφασίσω εάν θα ήταν καλύτερα για μένα να φύγω ή να κάνω υπομονή. Ήμουν λίγο καιρό στην εταιρεία και φοβόμουν ότι εάν έφευγα θα φαινόταν άσχημα στο βιογραφικό μου. Η συμβουλευτική που κάναμε με βοήθησε πολύ και θέλω να την ευχαριστήσω για τη βοήθειά της. Τελικά έφυγα από την εταιρεία που ήμουν και μετά από τρεις μήνες βρήκα δουλειά σε μια εταιρεία με πολύ καλό κλίμα και καλούς συνεργάτες

 Μαρία - Assistant Auditor

"Πάρα πολύ καλή δουλειά και με το βιογραφικό μου και με το προφίλ μου στο LinkedIn. Αρχικά ήμουν λίγο επιφυλακτική γιατί βρήκα μόνη μου τη CV Excellence μετά από αναζήτηση στο internet. Επειδή δε μου την είχε συστήσει κάποιος φόβομουν ότι το αποτέλεσμα δε θα είναι καλό. Τελικά ήταν πολύ ωραίο και το στήσιμο και το περιεχόμενο."

Στέλλα– Πολιτικός Μηχανικός

Μόνο καλά λόγια έχω να πω για τη συνεργασία μου με την Άννα. Ενώ αρχικά είχα ζητήσει να φτιάξουμε ένα νέο βιογραφικό όταν συναντηθήκαμε διαπίστωσα ότι αυτό που είχα πραγματικά ανάγκη ήταν επαγγελματική συμβουλευτική επειδή με ενδιέφερε πολύ να δω εάν μπορώ να κάνω κάτι άλλο έξω από τον κατασκευαστικό κλάδο γιατί είχα ασχοληθεί και με άλλα πράγματα. Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που μπορεί να σε βοηθήσει να δεις μια άλλη κατεύθυνση και που ξέρει να σου πει τι είναι εφικτό και τι δεν είναι. Και μετά νιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση γιατί βάζεις κάπως τις σκέψεις σου σε τάξη και βλέπεις λύσεις που πριν δεν είχες σκεφτεί.

Χρήστος - Operations Director

"Εργάζομαι στην ίδια εταιρία από το 1989 και συνεπώς δεν είχα πότε ασχοληθεί με το βιογραφικό μου ή με το προφίλ μου στα social media. Έβλεπα όμως συνεργάτες μας στο εξωτερικό ή συναδέλφους που παρουσίαζαν πολύ ωραία τον εαυτό τους στο LinkedIn και σκέφτηκα ότι θα με βοηθούσε εάν είχα και εγώ μια ανάλογη εικόνα. Μου άρεσε πάρα πολύ το βιογραφικό, κυρίως επειδή έχω περάσει από αρκετές θέσεις management και χρειαζόμουν κάτι επαγγελματικό και εξειδικευμένο. Έμαθα πώς να χειρίζομαι το προφίλ μου στο LinkedIn, διαλέξαμε μια καλύτερη φωτογραφία και το κυριότερο, γράφτηκε το περιεχόμενο γιατί εγώ το είχα αφήσει σχεδόν άδειο. Ειδικά με το LinkedIn είδα άμεσα μεγάλη διαφορά γιατί αυξήθηκαν οι επαφές μου και η δικτύωσή μου."

Χριστίνα - Ιατρός Νεφρολόγος

"Ήθελα να φύγω από το νοσοκομείο που εργαζόμουν γιατί αντιμετωπίζαμε πολλά πρόβληματα, κυρίως με τις πληρωμές. Μου σύστησε τη CV Excellence μια φίλη και συνάδελφος και μου είπε ότι η δουλειά που γίνεται με την ετοιμασία βιογραφικών είναι πολύ καλή. Πράγματι, έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα αλλά και από τη συνεργασία μας. Ζήτησα επιπλέον βοήθεια με το προφίλ στο LinkedIn"

 Τάσος - Προγραμματιστής (Software Engineer)

"Πολύ καλό περιεχόμενο και άμεση παράδοση. Ζήτησα τη βοήθεια της CV Excellence γιατί έπρεπε άμεσα να στείλω το βιογραφικό μου σε μια εταιρία που με βρήκε μέσω του LinkedIn. Εξήγησα στην Άννα που είναι η υπεύθυνη ότι βιαζόμουν να το στείλω και όντως το είχα έτοιμο και διορθωμένο μέσα σε δύο μέρες. Επειδή το αντικείμενό μου είναι σχετικό με τεχνολογίες, ήθελα να είναι εξειδικευμένο το περιεχόμενο, με σωστές λέξεις και ορολογία. Το αρχείο που μου ετοίμασε είχε ό,τι ακριβώς χρειαζόμουν."

 Δώρα - Statistical Analyst

 "Η προετοιμασία για interview που έκανα με την Άννα πριν πάω για συνέντευξη ήταν πάρα πολύ χρήσιμη. Με ρώτησαν ακριβώς ό,τι είχαμε συζητήσει στην προετοιμασία και μπόρεσα να δώσω καλές απαντήσεις και να περάσω στην επόμενη φάση. Το στάδιο αυτό με άγχωνε πολύ, κυρίως επειδή το interview θα γινόταν στα Αγγλικά. Πήγε όμως πολύ καλά και δεν είχα σχεδόν καθόλου άγχος."