Ειπαν για εμας: Σπουδες

 

Γιώργος - London Business School, MSc Management

"Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τη βοήθεια της CV Excellence με τη διαδικασία των αιτήσεων. Είχα πάρει το πτυχίο μου από το Πολυτεχνείο της Κρήτης και έκανα τις αιτήσεις μου για Management στο Imperial, LSE και London Business School. Το τελευταίο με κάλεσε και σε συνέντευξη για την οποία είχα προετοιμαστεί πολύ καλά και διαπίστωσα ότι όλες τις ερωτήσεις που μου έκαναν τις είχα προετοιμάσει με την Άννα, όταν κάναμε το mock interview. Πίστευα ότι ήταν πολύ δύσκολο να με πάρουν, αλλά τελικά τα κατάφερα."

Χρήστος - Queen Mary University of London, LLB (Bachelor of Laws)

"Ήμουν στη Γ' Λυκείου και προετοιμαζόμουν για τις πανελλήνιες. Οι βαθμοί μου ήταν πολύ καλοί και πίστευα ότι θα περνούσα στη Νομική αλλά ήθελα να σπουδάσω στο εξωτερικό γιατί πίστευα ότι η εκπαίδευση και οι προοπτικές μετά θα ήταν καλύτερες για μένα. Η CV Excellence μας βοήθησε να ετοιμάσουμε την αίτηση στο UCAS μαζί με ό,τι χρειαζόταν, και με κάποιες απορίες και θέματα που προέκυψαν μετά. Τελικά έγινα δεκτός στην πρώτη μου επιλογή που ήταν και η πιο δύσκολη.

Κωνσταντίνος - Imperial College London, MEng Aeronautical Engineering

"Έδωσα πανελλήνιες αλλά ήθελα να σπουδάσω αεροναυπηγός στο εξωτερικό. Η μητέρα μου βρήκε τη CV Excellence από το internet και κάναμε τις αιτήσεις για πανεπιστήμια της Αγγλίας και για το Delft University of Technology στην Ολλανδία. Η CV Excellence με βοήθησε και με την επιλογή των πανεπιστημίων που θα έστελνα και με τη διαδικασία. Ετοιμάσαμε το personal statement, συστατικές, το βιογραφικό, με βοήθησε με την επικοινωνία με τα πανεπιστήμια και με καθοδήγησε με τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών."

Απόστολος – TU Delft, MSc Construction Management and Engineering

"Το Delft ήταν η πρώτη μου επιλογή. Η Άννα με βοήθησε με την ετοιμασία του essay και του βιογραφικού μου και στη συνέχεια με τη συμπλήρωση της αίτησης. Είχα καλούς βαθμούς, αλλά επειδή το πρόγραμμα είναι πολύ ανταγωνιστικό ήθελα να είναι και τα χαρτιά μου πολύ καλά για να ξεχωρίσω. Επειδή όταν έκανα την αίτηση δεν είχα πάρει ακόμα πτυχίο, φοβόμουν λίγο ότι δε θα γίνω δεκτός. Τελικά τα κατάφερα."

Θανάσης – ETH Zurich, BSc Mechanical Engineering

"Ήθελα να σπουδάσω στο εξωτερικό και ψάχναμε με τη μητέρα μου πανεπιστήμια εκτός από αυτά της Αγγλίας. Η κυρία Ντούμα μας βοήθησε πολύ με την προετοιμασία για την αίτηση στο ETH. Δεν ξέραμε τι ζητάει το πανεπιστήμιο και πώς γίνεται η διαδικασία, οπότε θέλαμε κάποιον έμπειρο να μας εξηγήσει τι έπρεπε να στείλουμε και πώς να συμπληρώσουμε τη φόρμα αίτησης."

Τόνια - University of Amsterdam, MSc Economics

"Ήθελα να σπουδάσω σε πανεπιστήμιο της Ολλανδίας. Η Άννα με βοήθησε με την ετοιμασία του motivation letter και με τη συμπλήρωση της αίτησης για κάθε πανεπιστήμιο. Στη συνέχεια κάναμε και μερικά μαθήματα για να μπορέσω να δώσω το IELTS. Είχα ήδη παρακολουθήσει κάποια σε ένα φροντιστήριο αλλά δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένη γιατί έδωσα την πρώτη φορά και δεν πέτυχα το ζητούμενο σκορ που ήθελε το πανεπιστήμιο. Τη δεύτερη φορά τα πήγα πολύ καλύτερα και τελικά με πήρε το πανεπιστήμιο που ήθελα περισσότερο."

Μιχάλης - Glasgow University, BSc Biochemistry

"Η CV Excellence με βοήθησε πάρα πολύ να διαλέξω τι να σπουδάσω. Αρχικά κάναμε ένα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού γιατί δεν είχα αποφασίσει το αντικείμενο σπουδών. Μετά συζητήσαμε τα πανεπιστήμια που θα μπορούσα να στείλω αίτηση. Θέλαμε μόνο Σκωτία γιατί το κόστος ήταν πιο χαμηλό. Κάναμε την αίτηση σε 5 πανεπιστήμια μέσω του UCAS και με επέλεξαν τα 4." 

Ελένη - London School of Economics, Master in Law (LLM)

"Αφού αποφοίτησα από τη Νομική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ξεκίνησα να ετοιμάζω τις αιτήσεις μου για μεταπτυχιακό στην Αγγλία. Απευθύνθηκα στη CV Excellence για τη σύνταξη του βιογραφικού μου που έπρεπε να συμπεριληφθεί στην αίτηση. Με ενδιέφερε να είναι ένα επαγγελματικό cv και στη μορφή και στο περιεχόμενο, καθότι είχα εργαστεί αρκετό διάστημα ως δικηγόρος και ήθελα να φαίνεται η εμπειρία μου. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι δεν παίζει ρόλο το αντικείμενο σπουδών σου. Μπορούν να σε βοηθήσουν με ό,τι κι αν επιλέξεις να σπουδάσεις."